Početna - IZDVOJENO - Festival fotografije u Rijeci
fotoaparat
web

Festival fotografije u Rijeci

Šestu godinu zaredom Fotoklub Rijeka priređuje svečanost fotografije. Festivalska događanja traju od kraja rujna pa do polovine listopada, a udarni dan je subota, 26. rujna.

Sudjelovanje u bilo kojem dijelu programa PHOTORI-ja je besplatno i za autore i za posjetitelje. Posjetitelji u zamjenu za to mogu u subotu, 26. rujna, za vrijeme Fotopromenade i Foto ex temporea, donijeti nešto od potrepština poput brašna, ulja, paštete, trajnih konzervi hrane, nešto za higijenske potrebe /sapun, šampon… Sve donirano proslijedit će se Socijalnoj samoposluzi u Rijeci.

Nagrade koje će se dodijeljivati na Fotopromenadi i Foto ex temporeu nisu novčane, već su nagrade struke i časti. Prijavljivanjem i sudjelovanjem na događanjima, autori će pokazati je li im fotografija i susret s drugim autorima važniji, ili fotografiju ciljano rade samo radi novčane nagrade.

Sudionicima Fotopromenade se nudi opcija da istaknu cijene na svoje izložene fotografije i time otvore mogućnost posjetiteljima za kupnju, a sebi za zaradu.

Više o riječkom festivalu fotografije na službenim stranicama PHOTORI-ja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...