Početna - ZABAVA - Festival istarskih tartufa
tartufi

Festival istarskih tartufa

05. i 06. studenog u svrhu i s ciljem promoviranja, degustiranja i prodaje tartufa, te drugih kvalitetnih autohtonih proizvoda Buzeštine i Istre (med, sir, pršut, maslinovo ulje, vino, rakije, marmelade, gljive i drugo) održati će se već tradicionalan 15. VIKEND FESTIVAL ISTARSKIH TARTUFA u Buzetu.

Svojom bogatom ponudom i ove će godine biti idealno mjesto za provesti vikend. Oba dana svi posjetitelji će moći pogledati izložbu, degustirati i kupiti tartufe, te tipične istarske proizvode (pršut, sir, maslinovo ulje, vino, med, džemovi, marmelade, prirodni sokovi, domaći keksi , domaća tjestenina, rakije itd.).

Uz razgledavanje sajma posjetitelji će moći sudjelovati u Radionici izrade domaće tjestenine, te uz pomoć profesionalnih kuhara vidjeti kako pripremati jela sa tartufima u Maloj školi kuhanja.

Manifestaciju će u subotu u jutarnjim satima otvoriti mini-pustolovna utrka Lov na tartuf, koja se uspješno održava već nekoliko godina, te koja privlači veliki broj ljubitelja trekinga.

U subotu će doći na svoje i ljubitelji pasa jer će se i ove godine održati Smotra i revija pasa u organizaciji Kinološke udruge Buzet.

Osim navedenog, sve posjetitelje oba dana očekuje bogata ugostiteljska ponuda, kutak za djecu, te kulturni program. Ulaz je besplatan.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradonačelnik uručio Povelju počasnoj građanki Anici Zubović

Gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić danas su u Zagrebu posjetili Anicu Zubović, glazbenu umjetnicu koja od ove godine ...