Početna - IZDVOJENO - Festival Liburnicon 2013.
liburnicon 2013

Festival Liburnicon 2013.

U posebno uređenom prostoru Osnovne škole „R. K. Jeretov“ Opatija, od 23. – 24. 8. 2013. održati će se 8. Festival znanstvene fantastike i fantastike „Liburnicon“. Program će obilovati zanimljivim predavanjima, zabavnim sadržajima, projekcijama, performansima, radionicama, koncertima, izložbama, te brojnim društvenim igrama.
Ovogodišnji lajtmotiv koji ćete moći osjetiti kroz „oko, grlo i nos” na Liburniconu je u znaku pirata. Osim toga, Liburnicon ove godine posebnu pozornost stavlja na ženske snage SF&fantasy književnosti.
I ove se godine na Liburniconu očekuje izvrsna posjećenost, a program koji se nudi bit će namijenjen svim dobnim skupinama. Za posjetitelje koji više preferiraju glazbeni doživljaj, ove se godine organizator udruga Kulturni front posebno pobrinula. Uz ponuđenu hranu i piće zabavljat će nas Belfast food i The Shamrock.
Cijena ulaznice za jedan dan iznosi 30,00 kuna, a za dva dana 50,00 kuna dok je parking besplatan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...