Početna - GLAZBA - Festival Opatija otkazao dva veća događaja u lipnju

Festival Opatija otkazao dva veća događaja u lipnju

Festival Opatija zbog aktualne situacije s koronavirusom otkazao je dva veća događaja koja su se sredinom lipnja trebala održati na Ljetnoj pozornici

“Sukladno situaciji vezanoj uz pandemiju koronavirusa (COVID-19, SARS-CoV-2) nažalost nije realno očekivati da će se do lipnja steći uvjeti koji omogućuju normalan dolazak stotine inozemnih izvođača iz raznih dijelova svijeta i stjecanje normalnih uvjeta u kojima je moguća organizacija događanja za veći broj posjetitelja, stoga smo prisiljeni otkazati veća događanja planirana za lipanj 2020. među kojima: nastup američkog baletnog ansambla Les Ballets Trockadero de Monte Carlo uz pratnju inozemne filharmonije zakazan za 13. lipnja i nastup Zagrebačkog gradskog kazališta „Komedija“ s operetom Grofica Marica koji se trebao održati 24. lipnja na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Ova otkazivanja zbog više sile neće imati financijski učinak prema Festivalu Opatija s obzirom da isto podrazumijeva ništavnost obveza, a zbog želje Festivala da ove izvrsne programe ipak omogući svojoj publici već je dogovoreno da se oba događanja održe u Opatiji s novim datumom koji će se odrediti čim se za to steknu uvjeti. Svi koji su kupili ulaznice za navedena dva događanja povrat novca mogu ostvariti na mjestima gdje su iste kupili.

Ostala planirana veća događanja na Ljetnoj pozornici zakazana nakon lipnja ostaju nepromijenjena. Ukoliko se zbog situacije vezane uz koronavirus bude prisiljeno na daljnje promjene nastupi će se odgađati za novi datum o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena”, poručuju iz ustanove Festival Opatija.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

YOUTUBE UVODI NOVU OPCIJU KOJA ĆE KORISNIKE PODSJEĆATI KADA JE VRIJEME ZA SPAVANJE

Tim iz YouTubea predstavio je javnosti novu opciju koja bi uskoro trebala biti dostupna korisnicima Riječ je o nekoj vrsti ...