Početna - IZDVOJENO - Festival rekreacije – video spot

Festival rekreacije – video spot

Pogledajte spot sa 7. Hrvatskog festivala sportske rekreacije u nordijskom hodanju

7. Hrvatski festival sportske rekreacije u nordijskom hodanju i pješačenju” održan je 13.  travnja 2019.  u Opatiji u organizaciji Kluba za športsku rekreaciju “Gorovo” Opatija i Grada Opatije. Više od 1000 rekreativaca stiglo je u Opatiju iz gotovo cijele Hrvatske te su šetali na jednoj od pet ponuđenih ruta.

Budući da sportska događanja okupljaju veliki broj posjetitelja ideja projekta ZERO WASTE BLUE je omogućiti organizaciju većih sportskih događanja uz minimalnu količinu otpada, odnosno korištenje materijala koji su biorazgradivi

Zero Waste Blue projekt financiran je iz programa prekogranične suradnje INTERREG ITALIJA-HRVATSKA, a ukupna vrijednost projekta iznosi oko 860.000 EUR.

Grad Opatija je vodeći partner na projektu, uz devet projektnih partnera: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, Agencija za razvoj zadarske županije Zadra Nova, Dubrovačko-Neretvanska županija, Agencija za ekonomski razvoj Regije Emilia Romagna, Regija Emilia Romagna, Regija Veneto, Regija Molise, Grad Ancona i tvrtka Veneto inovazzione.

Prigodni spot sa 7. Hrvatskog festivala sportske rekreacije u nordijskom hodanju i pješačenju, autora Matea Jurčića pogledajte 

OVDJE

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

SKUPLJAJU STVARI IZ KARANTENE ZA BUDUĆE IZLOŽBE

Njemački muzeji odlučili su se na akciju prikupljanja stvari koje su ljudi koristili u karanteni, a sve kako bi se ...