Početna - IZDVOJENO - Festival sportske rekreacije u Ičićima
arhiva Festival sportske rekreacije

Festival sportske rekreacije u Ičićima

Volosko i Lovran su do sad uspješno ugostili “Morski đir”, a od danas su im se pridružili i Ičići u punom sjaju. Zahvaljujući potpori TZ Ičići, svim ljubiteljima sportskih i rekreativnih aktivnosti festival je omogućio odličan kolovoški dan.

Sve je započelo školom jedrenja na krstašu (u suorganizaciji sa OpaSailing School & cruise) u koju su se uključili brojni novi ljubitelji jedrenja te je škola trajala tijekom cijelog dana, a zbog velikog interesa je započela čak u 6:30. Ovaj podatak govori koliko je ovaj program “pogodak u sridu” te koliko su “Morski đir” izdanja Festivala sportske rekreacije pokazala da su odlična odluka organizatora.

Plaža Ičići bila je i središte i drugih događanja u koja su se uključili brojni sudionici svih generacija. Rukomet na pijesku (u suorganizaciji s ŽRK Liburnija Opatija) je bio “tražena roba” te se za turnir prijavilo čak sedam ekipa od kojih su neke činili i turisti pa je tako turnir dobio i međunarodni karakter. Air badminton je bio još jedan atraktivan dio dana na plaži Ičići te su se u njemu okušali i oni kojima je ovo bio prvi susret s ovim ultimativnim svjetskim hitom.

Izvor: Rivijera News

Foto: arhiva Festival sportske rekreacije

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...