Početna - IZDVOJENO - FFC Futures
marino cvetković
foto: web

FFC Futures

03. svibnja na rasporedu je drugi po redu FFC-ov event iz serije Futures koji će donijeti nastupe više od 50 talentiranih boraca iz čitave regije tijekom cijelog dana, u glavnom večernjem dijelu eventa koji započinje u 20 sati čeka nas 12 odličnih mečeva s Mladenom Brestovcem i Antom Delijom u glavnim ulogama.

Brestovac će se u ringu naći s opasnim Poljakom Wieslawom Kwasniewskim, kao što je otkriveno prije nekoliko dana, a čelnici FFC-a sad su objavili i ime protivnika Ante Delije, koji je ne tako davno uvršten i na popis od deset najperspektivnijih boraca u Europi od strane pojedinih inozemnih medija.

Dubrovački borac već je iznimno dobro poznat svima koji prate borilačke sportove, ne samo u Hrvatskoj, već i šire zahvaljujući svojim atraktivnim nastupima. U svojoj dosadašnjoj profesionalnoj MMA karijeri ostvario je devet pobjeda, od toga je njih čak osam stiglo prekidom, dok je istovremeno pretrpio svega dva poraza. Svoju desetu pobjedu u karijeri tražit će upravo na FFC Futuresu 2 te je iznimno motiviran vratiti se na pobjedničke staze nakon što je u veljači ove godine doživio poraz na jakom eventu ruske M-1 Global organizacije.

Delijin protivnik stiže iz Njemačke i radi se o Rubenu Wolfu koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario šest pobjeda i doživio pet poraza, ali u posljednje dvije godine je u iznimno dobroj formi te je u pet nastupa svega jednom bio poražen, pa nas očito očekuje još jedan vrlo zanimljiv okršaj u Opatiji.

Ulaznice za FFC Futures 2 će se po cijeni već od 50 kuna naći u pretprodaji od srijede 23. travnja na prodajnim mjestima Monokini Opatija, Beto Matulji, Kavana Lovran i Dallas Music Shop Rijeka.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...