Početna - IZDVOJENO - FFC: Titulu prvaka osvojio Brestovac
Foto: web

FFC: Titulu prvaka osvojio Brestovac

Sinoć je u sportskoj dvorani Marino Cvetković održan borilački spektakl FFC 17 – Futures Super Finale.

U užarenoj atmosferi domaći favorit Ivan ”Grozni” Stanić ponovo je poražen napustio ring sportske dvorane, a nadjačao ga je Bahrudin Mahmić (BiH). Utjeha domaćem borcu može biti u tome što je odluka sudaca bila većinska, a ne jednoglasna.

Mladen Brestovac koji spada u sam vrh hrvatskog borilačkog sporta, i koji je snažnim ”high kick” udarcem u glavu ošamutio svog protivnika Wieslava Kwasniewskog i tehničkim ga nokautom izbacio iz igre u drugoj rundi, okitio se sinoć pobjedom kojom je osvojio i FFC titulu u kickboxing teškoj kategoriji.

Za pobjedu se pobrinuo i Dorijan Ilić, koji je borbom na parteru vrlo brzo Petra Rozmaringa ”prisilio na predaju”, a borba je tehničkim nokautom završila u korist hrvatskog borca već u prvoj minuti.

U Futures kategorijama prema K-1 pravilima pobjede odnijeli Valentin Rybalko (UKR) protiv Marka Adamovića (SRB) do 70 kilograma, Jasmin Bajrović (HRV) protiv Marka Dragovića (SRB) u kategoriji do 77 kilograma, Nikita Chub (UKR) protiv Ivice Čiklina (HRV) do 85 kilograma te Antonio Plazibat (HRV) u kategoriji do 91 kilogram koji je nokautirao Mitra Dugalića (SRB). U teškoj kategoriji meč između Dine Beloševića i Tomislava Čikotića nije održan.

U MMA kategoriji pobjedom u finalu Futuresa ugovor s FFC-om osigurali su Tilen Kolarič (SLO) koji je nadjačao Hrvoja Stepića (HRV) u kategoriji do 70 kilograma, Vladimir Prodanović (SRB) koji je bio bolji od Marka Ostaneka (HRV) u kategoriji do 77 kilograma, Bruno Guštović (HRV) koji je bio bolji od Tomislava Bureca (HRV) u kategoriji do 84 kilograma, Martin Batur (HRV) koji je polugom na ruci iznudio predaju Strahinje Denića (SRB) u kategoriji do 93 kilograma te Jani Istvan (MAĐ) koji je tehničkim nokautom protiv Nikole Janjića osvojio naslov među teškašima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na “Mićoj marunadi Dobreć”

Manifestacija “Mića marunada Dobreć – da se užance ne pozabe” okupila je mnogobrojne posjetitelje svih generacija koji su uživali u ...