Početna - IZDVOJENO - Film Ljubav oko svijeta stiže u Opatiju

Film Ljubav oko svijeta stiže u Opatiju

Dugometražni dokumentarni film Ljubav oko svijeta Anđele i Davora Rostuhara, koji je u lipnju na ZagrebDoxu osvojio Nagradu publike, stiže na terasu Continentala u Opatiji.

Ljubav oko svijeta prikazuje 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna i kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi. Bračni par Rostuhar dokumentarni film snimio je na svom jednogodišnjem putovanju tijekom kojeg su o ljubavi i životu intervjuirali više od 200 ljudi. Nakon brojnih ovacija, veselimo se ugostiti svjetske putnike s kojima ćete nakon projekcije, imati priliku razgovarati te pogledati izložbu fotografija ovoga projekta uz mogućnost kupovine njihovih dosadašnjih izdanja.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u četvrtak, 16.09.2021. s početkom u 19:00 sati. Rezervacije se vrše na recepciji hotela Gardenija (Maršala Tita 83) te putem telefonskog broja 051 295 015.

Cijena rezervacije stola: 150,00 kn.
U cijenu je uključena projekcija filma, izložba fotografija, razgovor s autorima i slani zalogaji. Projekcija će biti održana u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.

Izvor: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Primanje za opatijske laureate – glazbenike Ellu i Duleta

Gradonačelnik Fernando Kirigin priredio je primanje za opatijske glazbenike, laureate ovogodišnjih popularnih glazbenih festivala ČAnsonfesta i MIK-a Emanuelu Lazarić – Ellu i Duška ...