Početna - IZDVOJENO - „Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija“- predavanje
web

„Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija“- predavanje

Sutra se održava interaktivno predavanje „Financijsko poslovanje neprofitnih organizacija“ u organizaciji savjeta mladih Grada Opatije, a u suradnji s Katedrom za računovodstvo Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Kako i sam naziv predavanja kaže, namijenjeno je članovima neprofitnih organizacija s područja Grada Opatije. Na predavanju će sudionici imati priliku čuti nešto više o pravnim normama koje reguliraju poslovanje neprofitnih organizacija i o promjenama zbog novog Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija.

Predavanje je zakazano za sutra, počinje u 10:00 sati, a održava se u Vili Antonio, Vladimira Nazora 2. Trajanje predavanja je tri sata, a u tom vremenu će se moći postavljati pitanja, dobit ćete informacije o temi, a najviše će se govoriti o promjenama Zakona o udrugama i Zakona o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...