Početna - IZDVOJENO - Flota Katarina Linea postaje bogatija za još jedan luksuzni mini kruzer

Flota Katarina Linea postaje bogatija za još jedan luksuzni mini kruzer

Nova prinova Katarina Line flote je Markan, mini kruzer Deluxe Superior kategorije, u vlasništvu braće Petra i Vedrana Karaman, koji će u subotu, 22. rujna 2018. krenuti na svoje prvo putovanje iz splitske luke, pohvalili su se iz opatijske tvrtke.

Dugačak 48,5 metara i širok 8,8 metara, Markan pruža komforan smještaj za 36 putnika u 19 luksuznih kabina od kojih je 9 sa privatnim balkonima. Dizajnom i tehnologijom izrade prati najnovije svjetske trendove, a uz ostale moderne pogodnosti krasi ga hidromasažni bazen na palubi.

Putnici će se moći opustiti i uživati u pogledu na preskrasan krajolik na udobnim ležaljkama smještenima na velikoj sunčanoj palubi sa ukupnom površinom 250 m2. Prostran klimatiziran salon uključuje bar sa LCD televizorom i švedski stol za doručak.

Markan će tijekom sljedeće sezone zajedno s putnicima istraživati otoke i obale prelijepog Južnog Jadrana, ponajviše između Splita i Dubrovnika. Bukiranje krstarenja na ovom luksuznom mini kruzeru moguće je već u narednih par tjedana te na raznim garantiranim polascima tijekom sezone 2019.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...