Početna - IZDVOJENO - Forum Mladi u poduzetništvu – CTK Rijeka obilježava Međunarodni tjedan poduzetništva
forum-mladi-u-poduzetnistvu

Forum Mladi u poduzetništvu – CTK Rijeka obilježava Međunarodni tjedan poduzetništva

Kako krenuti u poduzetničke vode? Što se to mladim poduzetnicima nudi kada se odluče za poduzetnički poduhvat? Kako i gdje se educirati? Koga tražiti pomoć ili savjet? Tko ima informacije? Kako namaknuti sredstva za pokretanje poslovne ideje?

Sve su to pitanja na koja ćete moći dobiti odgovore na jednom mjestu – forumu Mladi u poduzetništvu – što će se održati u četvrtak, 17. studenog 2016. u Centru tehničke kulture Rijeka (Školjić 6, 1. kat) s početkom u 12 sati.

Pozivaju se sve mlade osobe koje razmišljaju o pokretanju poduzeća, žele se educirati ili jednostavno informirati o mogućnostima koje se pružaju za pokretanje poduzeća na Forum Mladi u poduzetništvu, kojim se četvrtu godinu za redom CTK Rijeka uključuje u Međunarodni tjedan poduzetništva (14.-20. studeni 2016.).

Sudjelovanje na forumu je besplatno, no potrebno je prijaviti se putem obrascana internetskoj stranici CTK Rijeka. O raznim mogućnostima za mlade poduzetnike govorit će predstavnici Grada Rijeke, STARTUP Inkubatora Rijeka, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Riječke razvojne agencije Porin te Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

Forum je uvodna aktivnost u projekt Mi znamo kako koji CTK Rijeka u suradnji s partnerima (CEDRA Split i Grad Rijeka) provodi petu godinu za redom, a omogućuje mladim nezaposlenim osobama da kroz 170 sati edukacije steknu znanja i vještine koje im mogu pomoći pri pokretanju svoje poduzetničke ideje ili pri zaposlenju.

U tijeku su upisi u besplatnu edukaciju Mi znamo kako. Projekt financijski podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gospa

15. kolovoz, blagdan Vele Gospe

Svim čitateljicama i čitateljima portala Liburnija.com povodom blagdana Vele Gospe želimo mir i sreću. Redakcija portala liburnija.com