Početna - IZDVOJENO - Foto: 17 obitelji tragalo za Božićnom čarolijom u Lovranu
lovran carolija
foto: facebook dnd

Foto: 17 obitelji tragalo za Božićnom čarolijom u Lovranu

Jučer je 17 obitelji tražilo božićnu čaroliju u Lovranu, ali i Djeda Mraza. Ova predivna i interaktivna božićna aktivnost koja je namijenjena za obitelj oduševila je sve prisutne.

Potragu za božićnom čarolijom organizirano je od strane Društva naša djeca Opatija, a organizacija kao i sama ideja je odlična i zaista jako zabavna. Naime svaka obitelj koja se prijavila dobila je kartu s označenim punktovima koju je trebala naći, svaki punkt u obliku poklona različite boje sadržavao je neke zadatke koje je trebalo obaviti nakon šta se uz pomoć karte došlo do punkta određene boje.

Bilo je tu pregršt smijeha i zabave, pjevanja, crtanja, djeca su ukrašavala roditelje, roditelji bojali nosiće svoje djece, čitale su se priče, riješavale se sepitalice. ijoš mnogo toga. Zaista same pohvale!

Krajnji cilj bila je lovranska tržnica gdje je slijedilo druženje djece i roditelja s vilenjacima, Bakom i Djeom Mrazom. Bila je tu i mala lutkarska predstava s dva mišića Šiškom i Miškom, Baka Mraz ispričala je priču, a Djed Mraz svakom je djetetu darovao dar. Svi prisutni su se počastili s pekarskim slasticama i sokovima. Za glazbeni dio bili su zaduženi poznati lovranski harmonikaši Marcel i Emanuel.

Nadodajmo još kako je ova cjela priča osmišljena za cijele obitelji, a sa ciljem kako bi se na najljepši mogući način pronašlo ono najvrijednije- obiteljsko zajedništvo.

Bilo je to zaista jako zabavno, veselo i toplo predbožićno dopodne!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Grad Kastav domaćin Nacionalne izložbe mladih inovatora

Nacionalna izložba mladih inovatora ”Mladi@inovacije 2022.” održat će se od 22. do 24. rujna u školsko-sportskoj dvorani ”Matija Katalinić” u ...