Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Festival sportske rekreacije odvijao se jučer u Voloskom

(FOTO) Festival sportske rekreacije odvijao se jučer u Voloskom

Festival sportske rekreacije odvijao se jučer u Voloskom, a program je realiziran u suradnji s Marotti Windsurf Centrom i OpaSailing School & Cruise-om. Održani su tečajevi u windsurfu i škola jedrenja na krastašu te 2. SUP kup Kvarnera – međunarodna SUP regata “Vološćica” u kojoj se natjecalo 38 natjecatelja raspoređenih u kategorije.

Na regati „Vološćica“u kategoriji dječaka do 9 godina najbolji je bio Nejc Špelić iz Slovenije, a najbolja djevojčica do 9 godina Monika Poščić iz Hrvatske. Nino Bačić bio je najbolji dječak u kategoriji od 9 – 14 godina, dok je djevojčica u kategoriji za istu dob bila Stella Bačić, oboje iz Hrvatske. U kategoriji Elite muškarci najbolji je bio Andrej Špelić, a kod žena Maja Doržan, oboje iz Slovenije. U kategoriji Race muškarci, najbolji je bio domaći natjecatelj Andrej Matacin, dok je Nataša Cesar iz Švicarske bila najbolja u kategoriji žena. Hrvatski predstavnici bili su najuspješniji u kategoriji Fun, kod muškaraca Gordan Poščić, a kod žena Tina Mikuličić.

Jučerašnje izdanje Festivala sportske rekreacije organizirano je povodom obilježavanja Dana Grada Opatije, a Festival će se održavati do rujna te će ponuditi brojne aktivnosti na kopnu i moru.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gospa

15. kolovoz, blagdan Vele Gospe

Svim čitateljicama i čitateljima portala Liburnija.com povodom blagdana Vele Gospe želimo mir i sreću. Redakcija portala liburnija.com