Početna - IZDVOJENO - FOTO: Mario Lipovšek Battifiaca-uvijek zabavan
Mario Lipovšek Battifiaca

FOTO: Mario Lipovšek Battifiaca-uvijek zabavan

Voditelj, pjevač, komičar….Mario Lipovšek Battifiaca, nismo sigurni s kojom ga od navedenih imenica možemo povezati, no jedno je sigurno, kada je Battifiaca na pozornici – nije dosadno.
Tako je bilo i ove srijede kada je Battifiaca nastupio na Maloj ljetnoj pozornici u Opatiji te oduševio i nasmijao sve posjetitelje. Koncert koji je Battifiaca održao bio je koncert “Talijanske kancone” koji je organizirala Zajednica Talijana kao poklon Gradu Opatiji za dugogodišnju suradnju. Battifiaca je koncert održao uz pratnju gudačke obitelji Veljak, koji nije nastupio u kvartetu, već u triu, a na klavijaturi ga je pratio Robert Grubišić, veliki majsto muzike, komponiranja, aranžiranja i izvođenja.
Osim što je publiku zabavio, spustio se u gledalište, pozdravio predstavnike Zajednice Talijana, ali i svoju obitelj te se posebno zahvalio svojoj noni “s k’un je malo i poćakulal…”.
Predstavnik Zajednice Talijana zahvalio se Mariu i glazbenicima koji su ga pratili na prekrasnoj večeri talijanske pjesme.
Kako je na koncertu bilo, možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...