Početna - IZDVOJENO - Foto: ‘Moda za sve’ u ZTC-u
moda za sve
foto: web

Foto: ‘Moda za sve’ u ZTC-u

‘Moda za sve’ naziv je moderne revije koja se održala ove subote, 29.03.2014. godine u Zapadnom trgovačkom centru Rijeka, a koju su nosile stvarne žene svih dobi i konfekcijskih brojeva, obitelji, sestre blizanke, sportašice kako bi poslale poruku da su prave životne vrijednosti – sport, osmijeh, ljubav, pozitiva uvijek u modi.

Potporu svim ženama dali su i capoeristi Capoeira cluba Jacobina Arte iz Rijeke koji su izrazili veliko zadovoljstvo što su dio ovog vrijednog projekta.

Hervis, Tom Tailor, Takko Fashion, s. Oliver, Diadema, Yamay, C&A, Deichmann, Shooster, Mass Shoes i Top Shop predstavili su najnovije kolekcije odjeće i obuće, u sportskim, casual i svečanim varijantama dok je svečanu liniju nakita predstavio Faro Dos. Za frizure bio je zaslužan tim profesionalaca Frizerskog salona Line Coiffure, dok su za make up bile zaslužne vizažistice Iris/Douglas parfumerije, Muellera i Flormara.

Posebnost događanja je i predstavljanje posebno inspirirane haljine riječke dizajnerice Petre Perković. Petra je inspiraciju pronašla u bojama logotipa ZTC-a koje su podudarne bojama kvarnerske regije. Dizajnirajala je haljinu koju je imala u vidu zelenu, plavu i bijelu boje koje simboliziraju logo Centra, ali upućuju na plavo more koje nas okružuje kao i zelenilo koje se prostire oko riječkog zaljeva.

Haljina koja je oduševila sve posjetitelje riječkog centra, predstavila je riječka manekenka, studentica Pravnog fakulteta u Rijeci i TV voditeljica Nikolina Miletić, te je naglasila kako se osjeća izrazito počašćeno u posebnoj ulozi i kako je ova modna revija sasvim nešto posebno, te ju je nazvala ‘Modnom revijom s dušom’.

Razdragana publika sve je sudionice revije nagrađivala velikim pljeskom, a posjetitelji su komentirali kako je ovakvo događanje Rijeci baš trebalo jer u današnje vrijeme obilježeno i ponekad teškim temama, svaka prilika koja veliča ljubav, osmijeh i pozitivan stav dobrodošla je i odlično prihvaćena.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...