Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Održan 7. planinarski turnir u briškuli i trešeti

(FOTO) Održan 7. planinarski turnir u briškuli i trešeti

Ove subote na Poklonu je odigran, sedmu godinu zaredom, turnir u igri trešete i briškule. Na poziv organizatora Planinarskog društva “Opatija” odazvale su se po dvije ekipe iz Planinarskog društva “Lisina”, Matulji, Planinarskog društva “Knezgrad”, Lovran, Planinske skupine “Bazovica”, Rijeka i Planinarskog društva “Opatija”.

Prvo mjesto osvojila je ekipa iz PD “Knezgrad” u sastavu Alen Kosmić i Robert Viskić, drugo mjesto pripalo je paru Lucijan Verbanac i Marino Dubrović iz Planinske skupine “Bazovica”, a brončanu medalju osvojili su Klaudio Jelenić i Paolo Jakačić iz PD “Lisina“.

U ugodno zagrijanom prostoru Planinarskog doma „Poklon“ u prijateljskom druženju i sportskom nadmetanju učesnici su proveli lijepo prijepodne koje je na kraju završilo zajedničkim ručkom.

Osvajači medalja dobili su od organizatora prigodne poklone, a obitelj Sušanj, koja je ovog vikenda dežurala u Planinarskom domu „Poklon“ i bila domaćin zaslužila je sve pohvale za gostoljubivost!

Izvor: Planinarsko društvo “Opatija”

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...