Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Održan Dan sporta u Opatiji

(FOTO) Održan Dan sporta u Opatiji

Dan sporta obilježen je jučer u Opatiji u organizaciji Savjeta mladih Grada Opatije. Tom prigodom u Sportskoj dvorani Marino Cvetković održan je malonogometni turnir koji je okupio sedam ekipa iz Primorsko-goranske županije te iz Grada Križevaca.

Prisutne su pozdravili član Gradskog vijeća Kristian Tončić u ime gradonačelnika Grada Opatije, Ena Knežević Tončinić u ime Savjeta mladih Grada Opatije i Luka Čanković u ime Savjeta mladih Grada Rijeke.

Dan sporta organiziran je s ciljem osvješćivanja važnosti bavljenja rekreativnim sportom i umrežavanja Savjeta mladih u našoj županiji i šire. Događanje je održano u sklopu aktivnosti tropartitne suradnje Savjeta mladih Grada Križevaca, Rijeke i Opatije. U petak su gosti iz Križevaca i Rijeke gostovali na sjednici Odbora za mlade, opatijskog primjera dobre prakse u pogledu aktiviranja i participacije mladih u društvu, a u nedjelju će se održati i sastanak radne skupine tropartitnog sporazuma gdje će se donijeti konkretni zaključci.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gospa

15. kolovoz, blagdan Vele Gospe

Svim čitateljicama i čitateljima portala Liburnija.com povodom blagdana Vele Gospe želimo mir i sreću. Redakcija portala liburnija.com