Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Pogledajte predivno oslikan zid u Lubarskoj

(FOTO) Pogledajte predivno oslikan zid u Lubarskoj

Grupa prijatelja iz Lubarske oslikala stari zid u centru mjesta

Grupa prijatelja iz „črnega kamika“ na Gromišćini dugo je godina razmišljala o oslikavanju staroga zida koji se nalazi Lubarskoj. Nakon dobivanja dozvole od vlasnika zida, susjeda Božidara kojemo se ovim putem još jednom zahvaljujemo, kao i njegovoj mami , krenulo se u realizaciju dugo godina planiranog grafita, kazali su naši sumještani iz Lubarske, poručili su organizatori.

– Va sele i okolice ima puno starejeh judi ki su navijači Rike i pred čuda let su hodili na Kantridu gjedat utakmice i navijat za Riku. Tu jubav prema našen klubu su prenesli i na nas mlaje i stega smo se odlučili da i mi damo jedan doprinos semu tomu i da objedinimo se tri jubavi na jedno misto. Naš klub, naš kraj i našu domovinu. U suradnji sa prijateljen ki crta i zna delo brzo smo našli zajednički jazik i za tri-četiri dani po par ur dela storili ovaj lipi grafit va selu.

Ovim putem grupa prijatelja iz „črnega kamika“ zahvaljuje se svima koji su dali svoji doprinos i financijski prilog od čega je kupljen materijal za oslikavanje zida.

Izvor: Općina Jelenje

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Kako je bilo na prezentaciji u Centru za inovacije u turizmu?

U petak, 15. listopada 2021. godine, u Centru za inovacije u turizmu – HUBBAZIA predstavnici Hrvatskog telekoma održali su prezentaciju ...