Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Pogledajte tko su sve kastavski sportski laureati

(FOTO) Pogledajte tko su sve kastavski sportski laureati

Nagrada Kastavko srce otišla je u ruke Dennisa Jakusa, sportaša s invaliditetom.

Na svečanom otvorenju igrališta Dolnji Turki proglašeni su najbolji sportaši grada Kastva za 2021. godinu.

Najuspješniji  sportaš je Fran Host / KARATE KLUB „KASTAV“, najuspješnija sportašica Adriana Ross / KARATE KLUB „KASTAV“, a najuspješniji sportski klub Boćarski klub Kastav.

Najuspješniji  mladi sportaš je Lucas Srdoč/ JU- JITSU KLUB „KASTAV“, a najuspješnija  mlada sportašica Zara Marie Zamlić / KARATE KLUB „KASTAV“.

Najuspješniji sportski djelatnik je Kristijan Mulac / BOĆARSKI KLUB KASTAV, a priznanje za dugogodišnjeg sportskog djelatnika dobila je Hedi Blašković ravnateljica Osnovne škole „Milan Brozović“ Kastav.

Posebna priznanja dobili su Nives Jelovica – Boćarski klub LABIN, Davor Jelovica – Boćarski klub PULA, Petra Mance – Plivački klub NEVERA, Marko Jardas, Noa Burburan, Kristian Vekić, Gabrijel Burburan i Patrik Turk svi – Vaterpolo klub PRIMORJE.

Nagrada Kastavko srce otišla je u ruke Dennisa Jakusa, sportaša s invaliditetom člana Boćarskog kluba osoba s invaliditetom „PULAC“, Plivačkog kluba osoba s invaliditetom „FORCA“ i člana Kluba za obaranje ruku „SHARK“.

Gost svečanosti bio je najtrofejniji hrvatski trener Ratko Rudić koji je rekao da je tajna uspješnog sporta i sportaša upravo u bazi koju čini dobra sportska infrastruktura.

  • Mnoga istraživanja tvrde da je sport jedna od najvažnijih aktivnosti i zato čestitam svima u Kastvu koji su se odlučili na takav put, podržavajući sport podržavate svoju djecu i svoj razvoj. Čast mi je da sam imao prigode doći i sudjelovati u ovome, još jednom čestitke svima nagrađenima, rekao je Ratko Rudić.

Gradonačelnik Matej Mostarac najavio je nova ulaganja rekavši kako su sportaši najbolji ambasadori Kastva.

  • U Kastvu nikada neće biti velikog novaca, velikih transfera, ovdje će uvijek sve ovisiti o volji i trudu naših entuzijasta. A mi ćemo biti tu da i dalje gradimo i razvijamo infrastrukturu i stvorimo još bolje uvjete za bavljenje sportom. Čestitke svima, vjerujem da će ovo igralište puno značiti kastavskom sportu, a da bi naš sport živio potrebno nam je još puno ovakvih igrališta, zaključio je Matej Mostarac.

Izvor: Grad Kastav

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Veliko finale Petrove va Pojanah

Veliko finale Petrove va Pojanah! Predstava Casabianca ispunila je gledalište do posljednjeg mjesta. Nakon izuzetnog uspjeha, ova topla i duhovita ...