Početna - IZDVOJENO - (FOTO) “Radionica ‘Izazovi i benefiti mentoriranja studenata na praksi’

(FOTO) “Radionica ‘Izazovi i benefiti mentoriranja studenata na praksi’

“Radionica ‘Izazovi i benefiti mentoriranja studenata na praksi’, održana u srijedu, 13. srpnja 2022. na Filozofski fakultet u Rijeci, pružila je jedinstvenu priliku za razmjenu iskustava stručnjacima različitih profila uključenim u organizaciju i provođenje stručne studentske prakse.

Radionicu je održala doc. dr. sc. Ivana Ivančić, voditeljica stručne prakse studenata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Tijekom radionice profesorica Ivančić je prisutnima kroz primjere iz vlastitog dugogodišnjeg radnog iskustva sa studentima, između ostalog, pobliže objasnila uloge mentora kao i voditelja stručne prakse, pokušavši ujedno odgovoriti i na pitanje kako biti uspješan mentor s obzirom na nove generacije studenata. Na radionici je također bilo riječi i o benefitima koje rad s mladima i mentoriranje pružju ne samo studentima već i njihovim mentorima.

Radionici su prisustvovali sveučilišni nastavnici, predstavnici udruga civilnog društva, Grada Rijeke, Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca, Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka, kao i nastavnici-mentori iz nekolicine riječkih osnovnih i srednjih škola” Perpetuum Agile – projekt Filozofskog fakulteta u Rijeci.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...