Početna - IZDVOJENO - (FOTO) U povodu Svjetskog dana darivatelja krvi gradonačelnik Fernando Kirigin primio je opatijske darivatelje

(FOTO) U povodu Svjetskog dana darivatelja krvi gradonačelnik Fernando Kirigin primio je opatijske darivatelje

U povodu Svjetskog dana darivatelja krvi gradonačelnik Fernando Kirigin primio je opatijske darivatelje i članove Gradskog društva Crvenog križa kako bi im zahvalio na njihovoj velikoj humanosti i posvećenosti dobrobiti zajednice.

Primanju su nazočili Amela Ilić (17 darivanja), bračni par Mirjana Blašković (5 darivanja) i Bruno Blašković (17 darivanja) te Stjepan Kućel (27 darivanja).

Ispred GDCK Opatija sudjelovali su predsjednik i voditelj Aktiva DDK Roberto Žigulić, ravnateljica GDCK Opatija Đana Pahor i voditeljica DDK Sofija Mikjel.

Zahvaljujemo gradonačelniku koji nas drugu godinu za redom prima uz Svjetski dan darivatelja krvi, što nama mnogo znači. I za vrijeme pandemijskih godina naš je Aktiv Dobrovoljnih darivatelja vrijedno radio te smo poduzeli sve da organiziramo darivanja krvi uz sve potrebne sigurnosne mjere, istaknula je ravnateljica Đana Pahor.

Darivateljica Amela Ilić kazala je kako je pomoć drugima darivanjem krvi neizmjerno dobar osjećaj, a ono što nam kao društvu još treba je dodatna edukacija i veće razumijevanje za darivatelje u tvrtkama u kojima rade. Bruno Blašković, umirovljeni policijski službenik je istaknuo kako je osjećaj da nekome možeš pomoći nezamjenjiv te pozvao sve one sugrađane koji se još nisu odlučili darivati krv, kao i svoje kolege policijske službenike, da se priključe velikoj humanoj obitelji dobrovoljnih darivatelja.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gospa

15. kolovoz, blagdan Vele Gospe

Svim čitateljicama i čitateljima portala Liburnija.com povodom blagdana Vele Gospe želimo mir i sreću. Redakcija portala liburnija.com