Početna - GASTRO KUTAK - (FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari iz 1., 2. i 3. razreda su s metoricom tijekom ovog tjedna izrađivali slastice koje će se tijekom volonterske akcije od 14. do 17.10.2021. podijeliti korisnicima usluga koji su obuhvaćeni projektom.

Akciju su u Ugostiteljskoj školi drugu godinu zaredom organizirale i realizirale vjeroučiteljica Maja Šimičić Roksandić i nastavnica slastičarstva Jasna Visković. Ovim su postupkom učenici pokazali kako itekako misle na svoje sugrađane i zajednicu u cjelini!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jedna osoba ozlijeđena prilikom prometne nesreće na staroj cesti preko Učke!

Zbog izlijetanja kamiona na županijskoj cesti Vela Učka – Poklon, ova je cesta trenutno zatvorena za sav promet! Prema prvim ...