Početna - IZDVOJENO - Foto: Večer odabranih Soul i R’n’B klasika: Osebujne interpretacije Jacquesa i Vande Winter na punoj terasi  Milenija
jacques

Foto: Večer odabranih Soul i R’n’B klasika: Osebujne interpretacije Jacquesa i Vande Winter na punoj terasi  Milenija

Nezaboravni klasici Elle Fitzgerald, Ette James, Jamesa Browna, Raya Charlesa, Arethe Franklin i drugih legendi nizali su se sinoć prepunom terasom Milenija. Na trećem po redu koncertu u sklopu ciklusa ljetnih gala koncerata kao posebna gošća JacquesaHoudeka nastupila je iznimna vokalna umjetnica Vanda Winter u posebnom programu ‘Tribute to Soul& R’n’B’.

Za ovaj tematski program s pomno odabranim soul i R’n’B hitovima s posebnim veseljem pripremao se i domaćin JacquesHoudek koji se u ovim žanrovima izvrsno snalazi, ali i uživa, što se moglo vidjeti i čuti već nakon prvih nekoliko sjajnih izvedbi koje su publiku kronološki uveli u presjek najpoznatijih standarda ovih žanrova – ‘At last’ Ette James, ‘Mygirl’ Otisa Reddinga, ‘Underthebordwalk’ Driftersa, ‘Standby me’ Bena E. Kinga i drugih.

Legendarna ‘Killing me softly’ prvi je duet koji je sa Jacquesom sjajno otpjevala njegova gošća Vanda Winter, a slijedile su i Vandine osebujne interpretacije Natural Woman, Lady Marmelade, I willsurvive. Talentirana Vanda nastupima u mjuziklima uspješno spaja svoje dvije ljubavi, glumu i pjevanje, a da odlično komunicira s publikom dokazala je i sinoć svojom spontanošću i neposrednošću.

Dvoje glazbnika energično su otpjevali još nekoliko dueta (‘Fallin’, ‘Hit theRoadJack’, ‘Something’s gottahold on me’), a iz skladbe u skladbu sve više su osvajali publiku koja je u koncertu aktivno sudjelovala i glasom, ali i sve većim pljeskom nakon svake izvedbe. Jacques i Vanda ostavljali su dojam da u potpunosti uživaju pjevajući ove hitove, a tu pozitivnu energiju prenijeli su i na publiku koja je doista uživala u gotovo trosatnom koncertu na terasi Milenija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...