Početna - IZDVOJENO - (FOTO) Zajednica Talijana Opatija organizirala je dva događanja posvećena najmlađima

(FOTO) Zajednica Talijana Opatija organizirala je dva događanja posvećena najmlađima

Zajednica Talijana Opatija organizirala je dva događanja posvećena najmlađima – Ex-tempore „Opatijski parkovi“ i Otvorenje izložbe „Mali Mandrać 2017.-2019.“ Sudionicima i posjetiteljima pridružila se zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić koja je pohvalila članove Zajednice Talijana na čelu s predsjednicom Sonjom Kalafatović i tajnicom Normom Tuliak za organizaciju i vrijedan rad.

Slikarski natječaj Ex-tempore „Opatijski parkovi“ održan je u perivoju Vile Antonio, a sudjelovalo je dvadesetak mališana koji su u raznim tehnikama crtali i slikali na temu opatijskih parkova.
Otvorena je i izložba „Mali Mandrać 2017.-2019.“, koja obuhvaća tridesetak radova koji su bili nagrađeni na posljednja tri izdanja Malog Mandraća. Izložba se može pogledati u prostorijama Zajednice Talijana Opatija do kraja svibnja – ponedjeljkom tijekom jutarnjih sati, te utorkom, srijedom i četvrtkom u poslijepodnevnim satima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Veliko finale Petrove va Pojanah

Veliko finale Petrove va Pojanah! Predstava Casabianca ispunila je gledalište do posljednjeg mjesta. Nakon izuzetnog uspjeha, ova topla i duhovita ...