Početna - IZDVOJENO - Foto:Euforija i ogroman interes- Vrhunski trosatni koncert zvijezda TheVoice-a i Jacquesa na terasi Milenija

Foto:Euforija i ogroman interes- Vrhunski trosatni koncert zvijezda TheVoice-a i Jacquesa na terasi Milenija

Teško je opisati euforiju koja je vladala uoči i tijekom sinoćnjeg koncertaJacquesaHoudeka na kojemu su mu se kao posebni gosti pridružili članovi njegova tima na prvom hrvatskom izdanju popularnog show-a The Voice. Već nekoliko dana prije koncerta svi stolovi na terasi Milenija bili su rezervirani, a obožavatelji Jacquesa i fantastičnih mladih glazbenika zauzeli su apsolutno sve pozicije oko terase hotela Milenij i uz Lungo mare kako bi uživali u nastupu mladih talenata.

Gotovo  tri sata uz odličnog Jacquesa i redom: Matea Pilata, Dinu Petrića, Ninu Kraljić i Emu Gagroprošla su u trenu i gostima će zasigurno ostati u sjećanju kao nezaboravan doživljaj tijekom kojega se moglo uživati u zaista impresivnim izvedbama.

Najsretniji su sinoć bili brojni mališani koji nisu propustili fotografirati se i uzeti autograme odlično raspoloženog Jacquesa i svojih idola iz popularnog HTV-ovog show-a. Jacques se odlično zabavljao s malim obožavateljima i na pozornici i u backstage-u tijekom cijeloga koncerta, pažljivo i strpljivo saslušao njihove dojmove, dijelio autograme po majicama, salvetama, školskim bilježnicama, spomenarima i zaista se uvjerio da ima najvjernije obožavateljekoji njegove koncerte nikako ne propuštaju. Nekima od njih Jacques je ispunio i specijalnu želju te s četiri hrabre djevojčice otpjevao ‘Sretan rođendan’ njihovoj prijateljici.

U pomno odabranom repertoaru Jacques i njegovi gosti izveli su najpopularnije Jacquesove hitove te briljatne izvedbe s kojima su se kandidati predstavljali tijekom trajanja TheVoice-a. Mladi Mateo Pilat između ostalih izveo je svoju pobjedničku pjesmu ‘Zgubljeni raj’ s ovogodišnjeg MIK-a, Hvaranin Dino Petrić na svoj način izveo je jednu od najljepših ljubavnih balada ‘Jesen u meni’, a soul diva, kako ju od početka TheVoice-a naziva njen mentor Jacques, Ema Gagro, svoju zaraznu energiju podijelila je s publikom izvodeći ‘Knock on Wood’ i ‘UptownFunk’. A samo za ovu priliku Ema je po prvi puta otpjevala i ‘Run to you’ najveće soul dive Whitney Houston.
Fantastična ‘Euphoria’ u izvedbi Nine Kraljić i Jacquesa teško da je mogla bilo koga ostaviti ravnodušnim, a slijedile su još i jednako tako prekrasne izvedbe ‘Wicked game’, ‘BeneathYourBeautiful’. Pobjednica prvoga TheVoice-a Nina Kraljić svoj nastup na terasi Milenija pamtiti će i po premijernoj javnoj izvedbi svoga prvoga singla ‘Zaljuljali smo svijet’ koju su u publici slušale i same autorice. Na inzistiranje publike na samom kraju koncerta ponovno se na pozornicu vratila Nina Kraljić i još jednom ostavila sve bez riječi nadahnutom izvedbom makedonske narodne ‘Zajdi, zajdi’.

Sinoćnji koncert bio je poseban i za domaćina JacquesaHoudeka koji je ovim koncertom proslavio 10 godina braka te svojoj supruzi, koja je također bila u publici, darovao posljednju skladbu’Živim za to’ koju je sam napisao prije 11 godina.

Jednom riječju, JacquesHoudek i njegov pobjednički tim iz show-a TheVoice, održali su nezaboravan koncert u opuštenoj i toploj atmosferi te svojom pozitivnom i zaraznom energijom učinili posebnom ovu ljetnu noć u Opatiji u kojoj je uživala  prepuna terasa Milenija te brojni obožavatelji koji su cijeli koncert pratili s glavne opatijske plaže i šetališta Lungo mare.

Glazbene tematske večeri ‘Summer Gala Concert’ nastavljaju se, a za tjedan dana Jacquesova gošća na terasi Milenija biti će svestrana umjetnica Vanda Winter u programu pod nazivom ‘Tribute to Soul& R’n’B’.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...