Početna - IZDVOJENO - Fotonatječaj “Volim svoju županiju”
vilaangeolina
foto: tz Opatija

Fotonatječaj “Volim svoju županiju”

Hrvatska zajednica županija danas je pokrenula fotonatječaj „Volim svoju županiju“ čiji je cilj promocija prirodnih ljepota i kulturne baštine iz svih hrvatskih županija te poticanje snažnijeg regionalnog identiteta.

„Hrvatska je komadić raja na zemlji, a u tom raju županije zauzimaju svoje mjesto. Upravo zato želimo još intenzivnije promovirati sve prirodne ljepote, zanimljive detalje, kao i kulturnu baštinu Lijepe Naše. Namjera nam je da fotografije preplave Internet i društvene mreže i upravo zato smo ovaj fotonatječaj usmjerili i prilagodili današnjem modernom dobu“, rekao je predsjednik Hrvatske zajednice županija i šibensko-kninski župan Goran Pauk povodom pokretanja fotonatječaja.

Hrvatska zajednica županija želi potaknuti mlade umjetnike/amatere da sami stvaraju i razmišljaju o svojoj županiji kao destinaciji koja, osim svojih ljepota, nudi i zanimljive sadržaje prilagođene objavljivanju u novim medijima.

Nagrade se dodjeljuju u tri kategorije: najbolja fotografija prema broju dijeljenja, najbolja fotografija prema broju „lajkova“ te najbolja fotografija prema izboru stručnog žirija.

Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Republike Hrvatske, a svaki autor/autorica može poslati do tri fotografije. Moguće ih je predati isključivo online, putem Facebook aplikacije „Volim svoju županiju“ kojoj se pristupa putem službene Facebook stranice Hrvatske zajednice županija i službene internetske stranice. Dopuštene su minimalne korekcije na fotografijama, kao na primjer poravnanje, izrezivanje, oblikovanje ruba fotografije, kontrasta i boja.

Fotografije prikupljene putem natječaja Hrvatska zajednica županija koristit će isključivo u promotivne svrhe, a natječaj je otvoren do 31. svibnja 2016.

Svi detalji, kao i uvjeti predaje fotografija objavljeni su na službenoj internetskoj straniciwww.hrvzz.hr i Facebook straniciwww.facebook.com/HrvatskaZajednicaZupanija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Sutra u Matuljima akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Gradsko društvo Crvenog križa, sutra, 24. rujna organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Ovo je sjajna prilika za sve one koji ...