Početna - IZDVOJENO - Foto:Spektakl i glamur u stilu 20-ih: Great Gatsby Night na trgu hotela Royal

Foto:Spektakl i glamur u stilu 20-ih: Great Gatsby Night na trgu hotela Royal

Bio je to pravi spektakl kakav se u Opatiji, ali i šire rijetko viđa.  ‘Great Gatsby Night’ u organizaciji Milenij hotela pretvorio je cijelu ulicu V. Cara Emina u mjesto lude zabave po uzoru na 20-te godine prošloga stoljeća i više od 300njak okupljenih gostiju pružio nezaboravan doživljaj.

Svaki detalj vratio je posjetitelje stotinu godina unatrag – ulicom su šetali i svoje usluge nudili čistači cipela, ljubitelji retro delicija na uličnim štandovima mogli su kušati slastice koje su obilježile to doba – ušećereno voće, jagode u čokoladi, a na barovima se točio šampanjac i najpopularniji kokteli 20-ih. Cijeli prostor odisao je posebnim šarmom koji su dodatno pojačale bogate i blještave dekoracije, kristali, perje i perlice te fantastična rasvjeta.

Večer je bila puna interesantnih i kreativnih elemenata u kojima je sudjelovalo 50ak različitih umjetnika – glazbenika, glumaca, plesača, statista, a za odličnu atmosferu koja nas je vratila u vrijeme jazza, swinga i charlestona tijekom cijele večeri bio je zadužen izvrsni Big Band Josipa Pepija Forenbachera.

Lakaji su na vožnju prekrasnim oltimerima pozivali dame i gospodu te im tijekom vožnje Opatijom, u Gatsbyjevskom stilu, nudili neizostavnu čašu pjenušca. Među gostima se cijelu večer šetao i Charlie Chaplin, a Albert Einstein je na partiju šahapozivao zainteresirane goste.

Na velikom platnu projicirali su se nijemi filmovi Stanlio i Olio, Charlie Chaplin, a našao se tu i pravi slikar koji je tijekom večeri na sliku prenio dijelić ove zabave i odlične atmosfere. Bilo je tu i nekoliko gangsterskih okršaja i pucnjave koju su pokušali smiriti i policajci, a posebno iznenađenje gostima bila je atraktivna točka s plesačicom na svili koja je svoju točku izvela na 15ak metara visokoj konstrukciji.
Charleston plesačice i kostimirani glumci i statisti na ples su pozivali brojne kostimirane goste koji su s oduševljenjem uživali u ovoj posebnoj večeri.

‘Event koji se jučer održao na trgu hotela Royal i privukao 300njak gostiju već se nakon prvog puta pokazao kao pun pogodak i nešto što sasvim sigurno u budućnosti treba ponoviti! Ideja je da kao hotelska kuća napravimo daljnji iskorak u osmišljavanju i organizaciji evenata pri čemu kreativnost i kontinuiranost koju smo i do sada pokazali s nizom manjih interesantnih evenata kao i velikih koncertnih događanja, imaju važnu ulogu jer svaki program ima svoju priču, svoje mjesto i svoju publiku. Vizija je da se pažljivim planiranjem i organizacijom odabranih vrhunskih i kvalitetnih programa u budućnosti pozicioniramo kao prepoznatljiva hotelska kuća i na tom polju, ali ne samo u destinaciji i regiji već daleko šire. Važno je naglasiti da su svi akteri i sudionici ovog nadasve posebnog i kreativnog projekta vrhunski profesionalci, a posebno nas veseli što je to publika prepoznala te je bilo zadovoljstvo gledati oduševljena lica i slušati pozitivne dojmove. Konstantan razvoj i inovacije u ponudi programa su zasigurno dobar smjer u obogaćivanju ponude hotela jer su danas u svijetu eventi ti koji pokreću, a često puta i sam razlog dolaska. Smatram da će takav pristup i shvaćanje da eventi danas sve više postaju razlog putovanja zasigurno prerasti u dimenziju i razmjere radi kojega će gosti ciljano zbog toga dolaziti u naše hotele i destinaciju jer će to ispuniti njihova očekivanja da će upravo tu doživjeti neko novo nezaboravno iskustvo i emociju. Smatram da su nivo i kvaliteta esencijalni u kreiranju i organizaciji samih evenata jedne renomirane hotelske kuće. Danas se svijetu na takav način radi, a takva je i cjelokupna politika i vizija Milenij hotela da se neprestano razvijamo, da imamo jasnu sliku o onome što radimo i kako radimo te da na svom putu razvoja uvijek težimo boljem i da konstantno pratimo svjetske trendove.’ izjavila je nakon događanja Ranka Gismondi, event manager u Milenij hotelima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Kastvu započinju radovi proširenja gradilišta na Crekvini

Od utorka 19. siječnja privremeno neće biti moguće parkiranje na Crekvini radi daljnjeg širenja gradilišta.Za stanovnike stare jezgre osiguran je ...