Početna - IZDVOJENO - Foto:Spektakl i glamur u stilu 20-ih: Great Gatsby Night na trgu hotela Royal

Foto:Spektakl i glamur u stilu 20-ih: Great Gatsby Night na trgu hotela Royal

Bio je to pravi spektakl kakav se u Opatiji, ali i šire rijetko viđa.  ‘Great Gatsby Night’ u organizaciji Milenij hotela pretvorio je cijelu ulicu V. Cara Emina u mjesto lude zabave po uzoru na 20-te godine prošloga stoljeća i više od 300njak okupljenih gostiju pružio nezaboravan doživljaj.

Svaki detalj vratio je posjetitelje stotinu godina unatrag – ulicom su šetali i svoje usluge nudili čistači cipela, ljubitelji retro delicija na uličnim štandovima mogli su kušati slastice koje su obilježile to doba – ušećereno voće, jagode u čokoladi, a na barovima se točio šampanjac i najpopularniji kokteli 20-ih. Cijeli prostor odisao je posebnim šarmom koji su dodatno pojačale bogate i blještave dekoracije, kristali, perje i perlice te fantastična rasvjeta.

Večer je bila puna interesantnih i kreativnih elemenata u kojima je sudjelovalo 50ak različitih umjetnika – glazbenika, glumaca, plesača, statista, a za odličnu atmosferu koja nas je vratila u vrijeme jazza, swinga i charlestona tijekom cijele večeri bio je zadužen izvrsni Big Band Josipa Pepija Forenbachera.

Lakaji su na vožnju prekrasnim oltimerima pozivali dame i gospodu te im tijekom vožnje Opatijom, u Gatsbyjevskom stilu, nudili neizostavnu čašu pjenušca. Među gostima se cijelu večer šetao i Charlie Chaplin, a Albert Einstein je na partiju šahapozivao zainteresirane goste.

Na velikom platnu projicirali su se nijemi filmovi Stanlio i Olio, Charlie Chaplin, a našao se tu i pravi slikar koji je tijekom večeri na sliku prenio dijelić ove zabave i odlične atmosfere. Bilo je tu i nekoliko gangsterskih okršaja i pucnjave koju su pokušali smiriti i policajci, a posebno iznenađenje gostima bila je atraktivna točka s plesačicom na svili koja je svoju točku izvela na 15ak metara visokoj konstrukciji.
Charleston plesačice i kostimirani glumci i statisti na ples su pozivali brojne kostimirane goste koji su s oduševljenjem uživali u ovoj posebnoj večeri.

‘Event koji se jučer održao na trgu hotela Royal i privukao 300njak gostiju već se nakon prvog puta pokazao kao pun pogodak i nešto što sasvim sigurno u budućnosti treba ponoviti! Ideja je da kao hotelska kuća napravimo daljnji iskorak u osmišljavanju i organizaciji evenata pri čemu kreativnost i kontinuiranost koju smo i do sada pokazali s nizom manjih interesantnih evenata kao i velikih koncertnih događanja, imaju važnu ulogu jer svaki program ima svoju priču, svoje mjesto i svoju publiku. Vizija je da se pažljivim planiranjem i organizacijom odabranih vrhunskih i kvalitetnih programa u budućnosti pozicioniramo kao prepoznatljiva hotelska kuća i na tom polju, ali ne samo u destinaciji i regiji već daleko šire. Važno je naglasiti da su svi akteri i sudionici ovog nadasve posebnog i kreativnog projekta vrhunski profesionalci, a posebno nas veseli što je to publika prepoznala te je bilo zadovoljstvo gledati oduševljena lica i slušati pozitivne dojmove. Konstantan razvoj i inovacije u ponudi programa su zasigurno dobar smjer u obogaćivanju ponude hotela jer su danas u svijetu eventi ti koji pokreću, a često puta i sam razlog dolaska. Smatram da će takav pristup i shvaćanje da eventi danas sve više postaju razlog putovanja zasigurno prerasti u dimenziju i razmjere radi kojega će gosti ciljano zbog toga dolaziti u naše hotele i destinaciju jer će to ispuniti njihova očekivanja da će upravo tu doživjeti neko novo nezaboravno iskustvo i emociju. Smatram da su nivo i kvaliteta esencijalni u kreiranju i organizaciji samih evenata jedne renomirane hotelske kuće. Danas se svijetu na takav način radi, a takva je i cjelokupna politika i vizija Milenij hotela da se neprestano razvijamo, da imamo jasnu sliku o onome što radimo i kako radimo te da na svom putu razvoja uvijek težimo boljem i da konstantno pratimo svjetske trendove.’ izjavila je nakon događanja Ranka Gismondi, event manager u Milenij hotelima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...