Početna - GOSPODARSTVO - Gari Cappelli pojavio se u anketi kao kandidat za gradonačelnika Opatije

Gari Cappelli pojavio se u anketi kao kandidat za gradonačelnika Opatije

Prema saznanjima portala Rivijera News građani Opatije primaju telefonske pozive kojima se provodi anketa o izbornim preferencijama birača.

Do lokalnih izbora ostalo je nešto više od šest mjeseci, a u kuloarima kruže mnoga zvučna imena.

Čitav dan se špekulira tko je naručitelj ankete koja košta skoro 30.000 kuna. Neslužbeno doznajemo da je anketu naručio SDP kako bi ispitao teren uoči predstojećih izbora. Osim dosadašnjeg gradonačelnika Ive Dujmića u anketi se još spominju imena Viktora Peršića, Ante Štampalije, a isplivalo je i jedno potpuno novo ime: Gari Cappelli. Radi se po poznatom članu HDZ-a koji u posljednje vrijeme sve češće boravi u Opatiji, a tijekom ljetnih mjeseci, tada još uvijek aktualni ministar turizma redovito je ispijao jutarnju kavu na Mrkatu.

Pojava Cappellija na političkoj sceni Opatije bila bi zanimljivo osvježenje koje bi uzburkalo mnoge duhove. Hipotetski, kada bi u utrku za gradonačelnika krenuli Dujmić, Peršić i Cappelli to bi značajno smanjilo šanse pretendentima poput Emila Priskića, Vere Aničić i Ante Štampalije. Kako bilo da bilo pred nama je vruća politička zima u kojoj su svi scenariji mogući, piše Rivijera News.

Fotografija: Cappelli na kavi u Opatiji (foto: Smiljan Prpić)

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novo elitno naselje na Pavlovcu

Naselje Pavlovac, koje se zbog svoje lokacije smatra iznimno atraktivnim i elitnim dijelom grada, uskoro će dobiti proširenje od 28.500 ...