Početna - IZDVOJENO - Gastro Cooking Show i Gourmet priča:Ri gastro tjedan posvećen srdeli
srdela

Gastro Cooking Show i Gourmet priča:Ri gastro tjedan posvećen srdeli

Ri gastro krajem mjeseca svibnja pod svjetla reflektora postavlja u isto vrijeme skromnu i veličanstvenu srdelu.

Zovu je miljenicom ribara, kraljicom mora, a živi je i plivajući dokaz da namirnice ne moraju biti skupe da bi bile zdrave. Srdela na menije ugostitelja Rijeke i okolice uskače od 24. do 31. svibnja, koji će nam u tjedan dana pokazati svu raskoš finih kreacija na temu ove male ali vrijedne ribe.

Za sam početak Ri gastro – Srdela je IN tjedna, očekuje nas još jedan Gastro Cooking Show, u ovom svom izdanju pojačan i Gourmet pričom Opatijske rivijere i Rijeke. U prekrasnom ambijentu ispred HNK Ivana pl. Zajca, ove će se dvije gastronomske priče spojiti u jednu i svima prisutnima ponuditi cijeli niz finih, autohtonih, mirisnih zalogaja. Prodaja zalogaja će, kao i do sada, biti humanitarnog karaktera. Za zvučnu podlogu zadužen je duo Alba&Leo, a nakon degustiranja kvarnerskih delicija, HNK Ivana pl. Zajca zove na premijeru predstave „Gala balet“ s najljepšim ulomcima klasičnog i suvremenog repertoara.

Ri gastro – Srdela je IN nakon ovakvog finog uvoda seli u restorane i konobe, a Gourmet priča Opatijske rivijere i Rijeke nastavlja se sve do 19. lipnja u 70-tak ugostiteljskih objekata Opatijske rivijere i Rijeke gdje će po prigodnim cijenama biti moguće kušati vrhunske gurmanske specijalitete.

A čim završi vladavina srdela, na njihovo mjesto uskaču nove zvijezde – 31. svibnja kreće Ri gastro – Tjedan trešanja!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...