Početna - SPORT - Gavranović napušta Rijeku i odlazi u Dinamo

Gavranović napušta Rijeku i odlazi u Dinamo

Gavranović više nije igrač Rijeke i karijeru će nastaviti u Dinamu.

Mario Gavranović još je prošlog ljeta bio u Maksimiru kako bi dogovorio svoj potpis za Dinamo, no tada posao ipak nije dogovoren. Na Rujevici su to bili sve demantirali prošle godine, ali sad je taj posao ipak zgotovljen.

Gavranović više nije igrač Rijeke i karijeru će nastaviti u Dinamu, a o odlasku napadača Rijeke u redove zagrebačkog kluba očitovao se i Srećko Juričić, sportski direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka.

– Dinamo je još ljetos htio dovesti Marija Gavranovića, a nama u tom trenutku, to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, osobito zbog europskih utakmica koje su slijedile. Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama, rekao je Srećko Juričić o odlasku Gavranovića.

– Poznato je i da bi Gavranović već 15. siječnja mogao, bez odštete, potpisati za Dinamo. Ovako je Rijeka za šest mjeseci Gavranovićevog ugovora dobila mladog i već dokazanog Pavičića s ugovorom na četiri i pol godine. Mariju se zahvaljujemo na svemu što je napravio u dresu Rijeke i želimo mu još puno uspjeha u karijeri osim, naravno, kad bude igrao protiv Rijeke, ustvrdio je Srećko Juričić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Mišković: Složio sam se s Kekovom ostavkom, volio bih da bude moj savjetnik

Damir Mišković, predsjednik NK Rijeke, na konferenciji za medije obratio se javnosti dan nakon što je Matjaž Kek podnio ostavku ...