Početna - GLAZBA - Glazbeni odjel OŠ Milan Brozović Kastav preselio u novu zgradu

Glazbeni odjel OŠ Milan Brozović Kastav preselio u novu zgradu

Glazbeni odjel Osnovne škole Milan Brozović Kastav danas je službeno preselio u nove prostorije.
“Hvala našoj ravnateljici Sandri Krpan, prof. na podršci, našem osnivaču Primorsko-goranskoj županiji koja nam je osigurala namještaj, a pogotovo upravi Grada Kastva koja je svojom inicijativom omogućila da budemo, kao i velika većina glazbenih škola u Hrvatskoj, u svojoj zgradi. 175 učenika i 17 učitelja dosadašnjih 6 učionica bez zvučne izolacije, zamijenilo je s njih 12 (potpuno opremljenih i više nego adekvatno adaptiranih) što će nam svakako olakšati organiziranje rasporeda sati s čime smo u dosadašnjem prostoru itekako mučili muku.
Sad smo još motiviraniji za nove projekte, nove suradnje, nova gostovanja, domaćinstva, a svime time i za još šire i češće promoviranje prekrasnih, šarenih nota našega grada!!!
Zahvaljujemo svim roditeljima na podršci, strpljenju i suradnji koji su rezultirali onim najvažnijim – smijehom na zadovoljnim, malim licima i još većim guštom svakodnevnog odgajanja malih muzičara!!” napisali su na svom Facebook profilu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...