Početna - GOSPODARSTVO - GODIŠNJI PLAN UPRAVLJANJA POMORSKIM DOBROM GRADA OPATIJE ZA 2021. GODINU I POTVRDA PGŽ-E

GODIŠNJI PLAN UPRAVLJANJA POMORSKIM DOBROM GRADA OPATIJE ZA 2021. GODINU I POTVRDA PGŽ-E

Plan i Potvrda objavljuju se na mrežnim stranicama Grada  i oglasnoj ploči Grada radi informiranja te se upućuju na objavu u „Službene novine“ Primorsko-goranske županije.

Pozivom na odredbu članka 5. Uredbe o postupku davanja koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru („Narodne novine“ RH broj 36/04, 63/08, 133/13 i 63/14),  i Odluku gradonačelnika o povjeravanju donošenja odluke zamjenici gradonačelnika u predmetu utvrđivanja prijedloga Godišnjeg plana upravljanja pomorskim dobrom za 2021. godinu, zamjenica gradonačelnika je dana 27. studenog 2020. godine, donijela Godišnji plan upravljanja pomorskim dobrom za 2021. godinu  (u daljnjem tekstu: Plan).

Primorsko-goranska županija Upravni odjel za pomorsko dobro, promet i veze izdala je Potvrdu kojom se potvrđuje da su mikrolokacije iz Godišnjeg  plana upravljanja pomorskim dobrom Grada Opatije za 2021. godinu u skladu s Godišnjem planom upravljanja pomorskim dobrom  Primorsko-goranske županije za 2021. godinu (osim izdvojenih mikrolokacija).

Plan i Potvrda objavljuju se na mrežnim stranicama Grada  i oglasnoj ploči Grada radi informiranja te se upućuju na objavu u „Službene novine“ Primorsko-goranske županije.

 Plan još nije stupio na snagu.

Plan će stupiti na snagu tek osmi dan od dana objave u „Službenim novinama“ Primorsko-goranske županije te se tek od navedenog dana podnose zahtjevi za dodjelu koncesijskog odobrenja  s obzirom da je zakonska pretpostavka za pokretanje postupka po zahtjevu stranke za dodjelom koncesijskog odobrenja da je Plan stupio na snagu.

Prema informaciji dobivenoj od Primorsko-goranske županije Upravnog odjela za pomorsko dobro, promet i veze,  Plan i Potvrda bit će objavljeni u „Službenim novinama“ Primorsko-goranske županije dana 21. prosinca 2020. godine.

Koncesijska odobrenja izdaje Vijeće za dodjelu koncesijskih odobrenja na način i prema odredbama postupka propisanog Uredbom o postupku davanja koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru.

Godišnji plan upravljanja pomorskim dobrom za 2021. godinu.

Potvrda Primorsko-goranske županije Upravnog odjela za pomorsko dobro, promet i veze

Kartografska podloga koja je prilog i sastavni dio Plana,

Odluka gradonačelnika o povjeravanju donošenja odluke zamjenici gradonačelnika u predmetu utvrđivanja prijedloga Godišnjeg plana upravljanja pomorskim dobrom za 2021. godinu  KLASA: 021-01/19-01/20 od 05.11. 2020. godine,

Obrazac zahtjeva za davanje koncesijskog odobrenja

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Sloveniju će se u nekim slučajevima smjeti i bez PCR testa

Prema novoj uredbi slovenske vlade neke kategorije putnika neće morati po dolasku na granicu predočiti negativni PCR test, a za ...