Početna - IZDVOJENO - Google Street View omogućava da se vratimo sedam godina unatrag

Google Street View omogućava da se vratimo sedam godina unatrag

Doc Brown iz „Povratka u budućnost“ postavio je davnih dana „želju svih želja“, putovati kroz vrijeme, za sada ne postoje naznake da ćemo u tome moći uživati, osim u virtualnom svijetu.

Google konstantno razvija svoje usluge i uvodi nove značajke, tako je uvedena mogućnost „putovanja kroz vrijeme“ dok koristite Street View na Google Maps kartama. Na odabranim svjetskim destinacijama, među kojima za sada ne postoji niti jedna ili je mi barem nismo našli, korisnicima se nudi mogućnost pregledavanja iste lokacije u različitim vremenskim periodima. „Nulta“ godina bi u ovom slučaju bila 2007., kada se Street View prvi puta pojavio na Google Maps, ali ni ta godina nije nužno dostupna na svim lokacijama.

Skupili su fotografije iz ranijih kolekcija njihove usluge Sreet View, počevši od 2007. i pokušali smo napraviti digitalnu vremensku kapsulu svijeta, svakako je isprobajte“.

Dok ne dočekamo Hrvatske destinacije u ovom obliku, posjetite neku od svjetskih koje su prikazane u videu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...