Početna - IZDVOJENO - Goran Karan na Trsatskoj gradini
foto:Freepix.biz

Goran Karan na Trsatskoj gradini

Taste & Music je jedinstvena manifestacija temeljena na pripremi jela s kvarnerskom tematikom poslužena u različitim oblicima i to na 7 ambijentalnih prostora Trsatske gradine od strane renomiranih ugostitelja. Putovanje okusima zamišljeno je da se posjetitelje provede kroz prostor cijele Trsatske gradine gdje će na različitim lokacijama biti smješteni punktevi s posluženom hranom.

Drugi dio ove manifestacije vezan je uz koncertni nastup renomiranog glazbenika Gorana Karana prepoznatljivog po svom jedinstvenim izričaju. Goran Karan jedan je od najcjenjenijih i najnagrađivanijih hrvatskih pop pjevača koji je do sada izdao pet albuma, a svaki od njih je prodan u dijamantnoj, platinastoj ili zlatnoj tiraži. Prestižna diskografska nagrada Porin pripala mu je tri puta i to za “Najbolji album zabavne glazbe”, za “Najbolju mušku vokalnu izvedbu” i “Najbolju vokalnu suradnju” (duet s Oliverom Dragojevićem).

Za koncert na Trsatskoj gradini, Goran će prirediti poluakustični koncert u kojemu će predstaviti svoje najveće hitove, ali i neke svjetske evergreene u zanimljivim izvedbama. Naime, u repertoaru se izvode, osim Karanovih, dalmatinskih i stranih odabranih hitova i svjetski klasici na talijanskom, engleskom i španjolskom jeziku. Sve je to jamstvo vrhunskog glazbenog doživljaja, protkanog mediteranskim ugođajem.

“Iza nas je 14 održanih programa ovogodišnjeg Ljeta na Gradini s kojima smo veoma zadovoljni s obzirom na posjećenost, jer je Trsatska gradina u većini puta bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Naša ideja od prije tri godine, da jedinstvene tematske manifestacije budu platforma programskog sadržaja Ljeta na Gradini u ovoj je godini u potpunosti zaživjela i te su manifestacije ovogodišnji hit. Jedna od takvih je i tematska manifestacija “Taste & Music” u kojoj ćemo ove godine ugostiti 8 renomiranih ugostitelja na 7 različitih lokacija Trsatske gradine, a za glazbeni dio večeri bit će zadužen renomirani hrvatski glazbenik Goran Karan.”, istaknuo je Vedran Babić.

“U nedjelju nas očekuje prezentacija riječke gastro scene gdje će riječki ugostitelji ponuditi lijepu gastronomsku priču na kojoj će posjetitelji imati prilike kušati najrazličitija jela koja se temelje na autohtonim namirnicama. Na manifestaciji sudjeluje 8 ugostitelja koji će spremati svoja prepoznatljiva jela, odnosno ono po čemu je svatko od njih specifičan, a posjetitelji će moći kušati jela Restorana Molo longo, Restorana hotela Continental, Konobe Blato, Konobe Nebuloza, Bistro slastičarna Cukerin, Ristorante Spagho, Bistro & Restaurant Kostrenka, Aerosteak Grobnik, a posjetitelji će moći uživati i u Illy corneru.”, rekla je Tanja Babić Tomić.

Ulaznice za degustaciju su rasprodane, a one za koncertni nastup Gorana Karana moguće je kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr po cijeni od 50 kn, odnosno 70 kn na dan koncerta.

Početak koncerta je u 21.30 h, a ulaz se za posjetitelje otvara u 21.00 h. Za one koji su kupili ulaznice i za degustaciju, vrata Trsatske gradine otvaraju se u 20.00 sati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...