Početna - IZDVOJENO - Gostiona “Putniku” dobitnik nacionalne godišnje nagrade “Simply the best”
putniku

Gostiona “Putniku” dobitnik nacionalne godišnje nagrade “Simply the best”

Turistički magazin Way to Croatia i Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) dodjelili su godišnje nagrade “Simply the best” 2016. u nekoliko kategorija.

Gostiona Putniku (pored naplatnih kućica Grobnik na autocesti Rijeka-Zagreb) je dobitnik nacionalne godišnje nagrade “Simply the best” u kategoriji “Ugostiteljski objekti s ponudom hrane i pića uz magistralne ceste”.

Turistička zajednica grada Opatija dobitnik je nacionalne godišnje nagrade “Simply the best” u kategoriji “Inovativni projekt u turizmu” za projekt “Opatija – Carski grad” realiziran uz korištenje multimedijalnog waterscreena.

Nagradu je dobio i Baška International Guitar Festival u organizaciji TZ Baška i Udruge Hal i pod umjetničkim vodstvom Damira Halilića. Njima su dodijelili godišnju nacionalnu nagradu u kategoriji “Manifestacije – tematski festivali i događanja u višednevnom trajanju”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Novosti vezane za testiranje u Opatiji i Matuljima!

Informacija na kojim lokacijama se mogu testirati turisti od ponedjeljka, 27.9.2021. u Opatiji i Matuljima: OPATIJA Hotel Paris, ul. Nikola ...