Početna - IZDVOJENO - Govornička škola za studente riječkog sveučilišta
radionica

Govornička škola za studente riječkog sveučilišta

Govornička škola za studente Riječkog Sveučilišta, održat će se u Crikvenici od 28. do 30. listopada 2016. godine. Školu organizira Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) u suradnji sa Studentskim zborom Ekonomskog fakulteta u Rijeci.

Prijaviti se mogu svi studenti sa Sveučilišta u Rijeci između 5. i 17. listopada, a prijave se vrše preko prijavnice.

Tijekom redovitih predavanja na fakultetima, studenti nemaju mogućnost za dodatan razvoj komunikacijskih vještina, što je jedan od glavnih motiva za organizaciju Govorničke škole.  Cilj škole je pripremiti studente za kvalitetniju poslovnu i svakodnevnu komunikaciju, samostalno i uvjerljivo prezentiranje, oslobađanje od straha javnog nastupa te razumijevanje i kritičko procjenjivanje informacija koje primaju.

Govorničku školu pohađat će ukupno 80 studenata koji će tijekom trodnevne edukacije slušati predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije, te steći praktična i teorijska znanja o komunikaciji, govorništvu i javnom nastupu. Svi sudionici bit će smješteni u Hotelu Vila Ružica u Crikvenici gdje će se održati i cjelokupni program škole.

Standardna kotizacija iznosi 400 kuna. Osim predavanja, svaki će se dan održavati tematska druženja, s ciljem dodatnog međusobnog upoznavanja studenata. Sve informacije oko prijava možete vidjeti na Facebooku.

Želja organizatora je da Govornička škola i idućih godina okupi proaktivne studente koji žele steći nova znanja i vještine iz područja komunikacije, govorništva i javnog nastupa te pritom steći nova poznanstva.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...