Početna - GOSPODARSTVO - Grad Opatija traži hitno rješenje za odlaganje otpada

Grad Opatija traži hitno rješenje za odlaganje otpada

Zabranjeno povlačenje spremnika s javnih površina dok svi korisnici ne budu imali odgovarajuću opremu za odlaganje otpada

Grad Opatija Trgovačkom je društvu KOMUNALAC d.o.o. izdao zabranu  povlačenja spremnika za komunalni otpad s javnih površina u centru Opatije, sve dok se s korisnicima ne reguliraju odnosi te im se ne omogući zbrinjavanje otpada u novim spremnicima.

TD Komunalac je dobilo nalog da se pojedinačno obrati svim korisnicima usluga zbog reguliranja odnosa po pitanju zbrinjavanja komunalnog otpada. TD Komunalac će upute o načinu reguliranju odnosa postaviti i na lokacijama uz poluukopne spremnike i mjesta gdje je otpad nepropisno odložen na javnim površinama, a građani sve odgovore u vezi zaduživanja spremnika i korisničkih kartica za poluukopne spremnike mogu dobiti i na telefonski broj 505-225. Građane, još jednom, molimo da zaduže nove spremnike i korisničke kartice za poluukopne spremnike u što kraćem roku, budući da će i preostali spremnici za komunalni otpad u narednom vremenskom razdoblju biti izmješteni s javnih površina.

S obzirom da je u posljednje vrijeme povećan broj zahtjeva građana za reguliranje odnosa s TD Komunalac, Grad Opatija zahvaljuje građanima koji su već preuzeli nove spremnike te korisničke kartice za poluukopne spremnike te regulirali svoje odnose i time dali doprinos pozitivnoj slici našeg grada. 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...