Početna - GOSPODARSTVO - Grad Opatija: Ugostitelji, radite dulje od ponoći!
Opatija-noć

Grad Opatija: Ugostitelji, radite dulje od ponoći!

Opatija je jedno od turističkih centara na području regije, mnogobrojni turisti dolaze u Opatiju ne samo zbog mora, nego i zbog sadržaja koja Grad može pružiti.
Ljeto je, srce je sezone i sve vrvi od bogatstva događanja, od izložaba preko glazbenih večeri pa sve do sportskih događanja, a neka od manifestacija traju do ponoći pa i duže.
Problem se rađa u činjenici da nakon nekog događanja turisti nemaju kamo otići, sjesti i popiti piće, budući da gotovo svi ugostiteljski objekti rade do ponoći. Lako je moguće da gost Opatije ostane nezadovoljan jer je u ponoć morao poći na počinak.
Budući da je gradonačelnik Opatije dozvolilo produljenje radnog vremena ugostiteljskim objektima u sezoni do dva sata iza ponoći, ovim putem upućuje apel opatijskim ugostiteljima da iskoriste mogućnost koja im je dana, i u vrijeme špice turističke sezone, kada ima gostiju – rade dulje od ponoći, uz poštivanje odredbi zakona o buci, i tako doprinesu atraktivnosti destinacije, od koje se takvo što i očekuje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...