Početna - SPORT - Grad Rijeka na Korzu organizira javno gledanje utakmice Lyon – Rijeka

Grad Rijeka na Korzu organizira javno gledanje utakmice Lyon – Rijeka

u 19 sati, na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske bit će organizirano javno gledanje utakmice trećeg kola Europske lige između francuskog Olympique Lyonnaisa i Rijeke.

Okupljanje navijača očekuje se od 17 sati.

Zbog organizacije ove manifestacije, parkiralište na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske te na Trgu Riječke rezolucije u četvrtak biti će zatvoreno za parkiranje.

Gledanje utakmice organizira Grad Rijeka u suradnji sa Zagrebačkom pivovarom.

Hrvatski klubovi u europskim natjecanjima 11 utakmica nisu pobijedili Francuze. No, svi dosadašnji protivnici bili su jači od današnjeg Lyona.

Nekad su od odlaska na Gerland strahovali Barcelona i madridski Real, uostalom Ronaldo i društvo su prije tri godine baš ispali od tog istog Lyona. No, danas su neka druga vremena, slavna francuska momčad je na konopcima, Rijeka tamo sigurno može uzeti barem bod.

Ne samo da je Lyon od posljednjih 12 utakmica dobio jednu, nego bi, strahujući od debakla u prvenstvu, Europsku ligu mogli staviti u drugi plan.

Sastav Rijeke: Vargić – Boras, Datković, Knežević, Bertoša – Kvržić, Močinić, Maleš, Pokrivač, Brezovec – Benko
  Sastav Lyona: Lopes – Ferri, Kone, Fofana, Umtiti – Mvuemba, Gonalons, Malbranque, Plea – Lacazette, Gomis

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Start 5. etape CRO Racea 1. listopada u Opatiji

I ove godine krajem rujna Hrvatska će biti domaćin sedme po redu međunarodne biciklističke utrke CRO Race u organizaciji tvrtke ...