Početna - IZDVOJENO - Grad Rijeka nudi pomoć stradalima koje je nedavno pogodio potres, a koji privremeno borave na riječkom području

Grad Rijeka nudi pomoć stradalima koje je nedavno pogodio potres, a koji privremeno borave na riječkom području

Prvenstveno misli se na djecu kojoj će se omogućiti upis i besplatni boravak u jaslicama/dječjem vrtiću, upis u osnovnu školu i produženi/cjelodnevni boravak u kojima će imati osiguranu i prehranu, te jednokratnu novčanu pomoć za nabavu školskog pribora za osnovnu školu.
Dojenčad koja ima potrebu za prilagođenom hranom moći će je dobiti besplatno u Savjetovalištu za prehranu dojenčadi Doma zdravlja PGŽ (Cambierieva 7, tel. 051 336-046).
Svim će se osobama s pogođenog područja omogućiti neograničeni javni prijevoz na svim gradskim linijama na kojima prijevoz osigurava KD Autotrolej.
Sve osobe koje su u Rijeku došle sa stradalih područja, trebaju se javiti u Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka (tel. 051 333-699; e-mail. crvenikrizrijeka@gmail.com) kako bi dobili evidencijsku iskaznicu s kojom mogu koristiti sve gore navedene pomoći koje im Grad Rijeka nudi.
Pomoć će se pružati sve dok za time postoji potreba.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

U Marinićima kreće gradnja nove osnovne škole vrijedne 80 milijuna kuna

Župan Zlatko Komadina izvijestio da su na prošlotjednom kolegiju usvojeni, između ostalog, izvještaji o poslovanju županijskih ustanova u kulturi, Pomorskog ...