Početna - IZDVOJENO - Grad Rijeka pokrovitelj sajma „Rijeka Nautic Show“
2. Rijeka Nautic Show

Grad Rijeka pokrovitelj sajma „Rijeka Nautic Show“

Grad Rijeka bit će pokrovitelj organizacije još jednog sajma „Rijeka Nautic Show“ koji će se održati u Rijeci od 23. do 25. rujna 2016. godine na prostoru Gata Karoline Riječke i Rive Boduli.

„Rijeka Nautic Show“ je sajamska manifestacija u organizaciji Zajednice tehničke kulture Rijeka čiji je cilj stvaranje platforme za unaprjeđenje nautičkog sektora, povezivanje dionika unutar nautičke industrije te unaprjeđenje turističke ponude grada Rijeke kroz razvoj nautičkog turizma.

U sklopu sajma održat će se bogati popratni program namijenjen kako samim izlagačima, tako i građanima i posjetiteljima grada Rijeke, najavio je pročelnik Odjel gradske uprave za poduzetništvo Andrija Vitezić na 76. gradonačelnikovom kolegiju.

Popratni program će obuhvaćati održavanje izložbe inovacija i izložbe tehnološkog stvaralaštva, održavanje jedriličarske regate, stručna predavanja i zabavni sadržaj. Uz uobičajenu sajamsku ponudu, sadržaj sajma će se proširiti i turističkom ponudom u koju ulaze avio destinacija, zdravstveni turizam, vinske destinacije uz obalu i unutrašnjost, sportski ribolov, gastro destinacije i ronilački turizam.

„Rijeka Nautic Show“ ove će godine biti i domaćin atraktivnog sportsko-ribolovnog natjecanja BIG OM – Big Game Fishing.

Troškovi  organizacije sajma (koji uključuju troškove promocije sajma, tehničke realizacije i popratnog programa sajma)  i očekivani prihodi (koji uključuju prihode od najma izložbenog prostora, ulaznica, sponzorstava i donacija) iznose 395.000 kuna.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kreće uređenje krova i fasade školske sportske dvorane u Klani

Župan Zlatko Komadina i načelnica Općine Klana Željka Šarčević Grgić posjetili su OŠ Klana gdje je u pripremi investicija uređenja ...