Početna - IZDVOJENO - Gradonačelnik primio predstavnike košarkaških klubova s Liburnia Kupa

Gradonačelnik primio predstavnike košarkaških klubova s Liburnia Kupa

Gradonačelnik Fernando Kirigin sa zamjenicom Kristinom Đukić upriličio je primanje za predstavnike košarkaških klubova koji sudjeluju na opatijskom Liburnia Kupu. Na primanju je u ime KK “Cibona” sudjelovao Marin Rozić, Zoran Savić u ime KK “Partizan”, Sandi Bečirović iz KK “Cedevita Olimpija” te Valter Magnifico i Stefano Cioppi  iz Košarkaškog kluba “Carpegna Prosciutto Pesaro”.

Svi su predstvnici klubova izrazili zadovoljstvo organizacoijom turnira i boravkom u Opatiji, pohvalili uvjete koje vrhunskim sportašima nudi opatijska Sportska dvorana “Marino Cvetković”  te izrazili volju da ovaj turnir krajem ljete postane tradicionalan.

Gradonačelnik Kirigin ih je upoznao i s planom proširenja sportskog kompleksa na Lipovici, izgradnjom bazena za vaterpolo i rekreaciju te istaknuo važnost ulaganja u sport i poticanja zdravog životnog stila u gradovima.

Glavni organizator košarkaškog turnira Robert Jurković zahvalio je svim momčadima na dolasku u Opatiju kao i pokrovitelju Liburnia Rivijera Hotelima i Gradu Opatiji na svesrdnoj pomoći u organizaciji, a građane pozvao da dođu na sutrašnje utakmice za treće mjesto između Cedevita Olimpije i Partizana u 17,00 sati i na finale između Cibone i Carpegna Prosciutta Pesara od 20,00 sati. Karte za turnir mogu se kupiti isključivo u dvorani Marino Cvetković svakoga dana od 17 do 19 sati, a ulazak u dvoranu moguć je uz odgovarajuće COVID potvrde.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...