Početna - IZDVOJENO - Gradska glazba Trsat obilježila 110. godišnjicu postojanja

Gradska glazba Trsat obilježila 110. godišnjicu postojanja

U subotu, 8. listopada, održana je manifestacija “110 let Gradske glazbe Trsat” kojom Gradska glazba Trsat slavi 110. godina postojanja. Tom prigodom, u Auli Ivana Pavla II, održan je svečani koncert na kojem nastupaju Gradski Puhački Orkestar Čakovec, Puhački orkestar KUD-a “Sloga” iz Ravne Gore i Gradska glazba Trsat.

Program je započeo mimohodom glazbi riječkim Korzom s nastupom ispred zgrade Grada Rijeke. U mimohodu su sudjelovali Gradski Puhački Orkestar Čakovec, Puhački orkestar KUD-a “Sloga” Ravna Gora i Gradska glazba Trsat. Nakon toga održan je zajednički nastup glazbi ispred Dvorane mladosti na Trsatu. Slijedi nastup Kumpanije “Nikad doma” iz Gabonjina s otoka Krka i Počasnog voda Bokeljske mornarice. U 19:00 započeo je svečani koncert u Auli Ivana Pavla II s nastupom Gradskog Puhačkog Orkestra Čakovec, Puhačkog orkestra KUD-a “Sloga” Ravna Gora i Gradske glazbe Trsat.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Pred nama je još jedno izdanje najdraže opatijske ljetne konvencije – Liburnicon na FMTU-u

Jedna od najoriginalnijih kulturnih manifestacija na Kvarneru, Festival znanstvene fantastike i fantastike “Liburnicon” i ove godine ponovo će Opatiju odvesti ...