Početna - IZDVOJENO - Great Gatsby Nihgt, Opatija
gatsby night

Great Gatsby Nihgt, Opatija

Jedinstven ugođaj glamura i zabave popraćen detaljima iz burnih dvadesetih prošloga stoljeća biti će oživljen na raskošno uređenom trgu hotela Royal! Riječ je o Great Gatsby Night-u koji se održava 01.07.2016., a ove godine bit će još već i bolji.

Dovoljna je samo jedna vožnja oltimerom, nekoliko nota izvrsnih BIG BANDA, JAZZ TRIA i DJ-a, pogled na luku i svjetlucavi grad u daljini, zanosne plesačice u charleston kostimima, smokinzi, perlice, kristali i perje – sve će vas to odvesti u vrijeme zabava kakvim nikada prisustvovali niste i u ritmu glazbe Vam poručiti kako malo zabave nikoga ubilo nije.

Svojim dolaskom počastiti će nas i neka poznata lica kao što su Charlie Chaplin, Al Capone, Albert Einstein te neizostavni Gatsby!

Za sve velike ljubitelje otmjenog i glamuroznog stila inspiriranog ovim filmom i modnim trendom od prije sto godina – te večeri sva ograničenja su ukinuta!

Sve je dopušteno, prilagodite se stilu dvadesetih elegantnim smokingom ili senzualnom odjećom poput čipkaste haljinice!

Dodajte sjajne ukrase na bob frizuri, stavite ogrlice i vrpce pripijene uz vrat, ispijajate pjenušac i uživajte, zabavite se i plešite u duhu zlatnog doba jazza, swinga i charlestona!!

Vidimo se na Great Gatsby Night u Opatiji, 01.07. u 21 h ispred hotela Royal!

INFORMACIJE I REZERVACIJE STOLA +385 51 278 000

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...