Početna - IZDVOJENO - Grmoja: Ako Ostojić misli da može dobiti tužbu neka tuži
grmoja
foto:facebook

Grmoja: Ako Ostojić misli da može dobiti tužbu neka tuži

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista rekao je da ne želi komentirati najavu Ranka Ostojića, koji je kazao da će ga tužiti, javlja N1.

– Ne bih to želio uopće puno komentirati, ima važnijih stvari. Ako misli da može dobiti, neka me tuži – kaže Grmoja.

Podsjetimo, ministar unutarnjih poslova u odlasku Ranko Ostojić već je ponio tužbu protiv glasnogovornika Mosta Nikole Grmoje zbog njegovih izjava na njegov račun kada je riječ o prisluškivanju Bože Petrova.

Iako je kaže tužba privatna stvar otkrio je da je odvjetniku predao papire te da je u ovom slučaju riječ o klevetanju i javnoj sramoti.

Smatra da je Grmoji krivo što se skandal nije potvrdio s obzirom da je iskazao nepovjerenje prema Uskoku koji je ustvrdio da nije bilo praćenja čelnika Mosta.Ponašanje Grmoje kao glasnogovornika smatra neozbiljnim i neodgovornim.

– Oni koji ne vjeruju DORH-u i onda kad su uhvaćeni u laži, umjesto da se ispričaju i da budu korektni te kažu da su bez dokaza, indicija i argumenata rušili sustav koji pošteno radi svoj posao. Ne bavim se tračevima, ali onima koji ih proizvode poručujem da ne moram svoju čast ovjeriti kod javnog bilježnika, spreman sam je braniti svaki put, a branit ću zakon i rad policije – poručio je Ostojić navodeći da svatko tko krši zakon mora odgovarati.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preuređenje trga i šetnice u Iki

Gradu Opatiji odobrena su bespovratna sredstva u iznosu od 1.112.375,00 kuna za „Interpretaciju 300 let škvera va Ike“. Sredstva je ...