Početna - IZDVOJENO - Grupa za Kastav
Foto:web

Grupa za Kastav

U našem je kraju počelo okupljanje stanovnika koji žele i imaju namjeru udruživati se te pokušati političkim djelovanjem,  promijeniti i unaprijediti lokalne sredine iz kojih potječu. Članovi Grupe za Opatiju, predvođeni Erniem  Gigante Deškovićem,  koji su  uspješno sudjelovali na prošlim lokalnim izborima,  pomažu  osnivanju sestrinskih grupa na Kvarneru.

Druga tako oformljena  Grupa za Kastav,  jučer je predstavljena  po prvi puta javno  u Gradskoj loži u samom centru  Kastva.  Koordinator grupa na razini Županije, i voditelj  prvoosnovane opatijske grupe  Ernie Gigante Dešković,  te članovi Grupe za  Kastav  diplomirani inženjer  Zdravko Mofardin i turistička djelatnica Slavica Jeletić su se predstavili okupljenima, i  prezentirali im načine rada. Zamisao je, da iako grupe udružene imaju zadatak djelovati zajedno u širem opsegu , svakoj ostaje autonomnost  da pokuša  riješiti probleme  u svojoj općini ili gradu.

Nastoji se ostvariti platforma koja bi uključivala  sve one koji su  razočarani u rad do sada postojećih stranaka,  ali ne žele propustiti priliku da se angažiraju i osobno  u  pokušaju   povećanja prilika  za razvoj  ovoga kraja.  Za sada u Grupi za Kastav je registrirano desetak članova, što je obzirom na broj stanovnika toga lijepog  gradića respektabilna brojka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...