Početna - IZDVOJENO - Guetti će se na Grobniku pridružiti Usher i DJ Tiësto

Guetti će se na Grobniku pridružiti Usher i DJ Tiësto

Na grobničkom polju ovog ljeta trebao bi biti održan veliki glazbeni festival sa svjetskim zvijezdama, a sada doznajemo i nešto više informacija.

Kako otkriva Novi list od pouzdanih i provjerenih izvora unutar organizacijskog tima Urban Music na Grobničkom polju bi se 3. i 4. kolovoza trebao održati veliki međunarodni glazbeni festival elektronske glazbe nazvan Star Dust Festival. Na festivalu će nastupiti oko 20 svjetskih imena među kojima i ultrapopularni David Guetta, Usher i DJ Tiësto. Usher će kao pjevač nastupiti uz pratnju nekog DJ-a.

Ulaznice će koštati za jedan dan 60 eura, a za dva dana 120 eura i namijenjene su pretežno stranom tržištu. Moći će se nabaviti od 1. ožujka preko sustava Eventim, a najavna pressica na kojoj će biti predstavljen cijeli projekt bit će održana prvih dana ožujka u Rijeci. Preko službene stranice festivala koja je u izradi i koja će biti aktivirana prije puštanja ulaznica u prodaju bit će moguće kupiti ulaznice plaćene i u kriptovalutama.

Pozornica će biti napravljena od strane vrhunskih svjetskih stručnjaka, a prije i nakon festivala u mnogim riječkim kafićima i klubovima bit će održani prigodni partyji.

Cilj je organizatora da uz Ultru, Sea Star festival, MTV Summerblast i glazbena događanja na plaži Zrće ovo bude još jedan megafestival elektronske glazbe kako bi se strani turisti, pogotovo oni mlađi, zadržali i u Hrvatskoj cijelog ljeta. Za završetak festivala organizatori obećavaju dosad neviđeni spektakularni vatromet kakav se u Hrvatskoj još nije vidio, vatromet koji će, kažu, “zapaliti” nebo nad Grobnikom i Rijekom.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

“Od Antonji pa na daje lepo je va našen kraje”

Jučer se je, na Antonju tradicionalno dizao pust. Diljem Opatije, Kastva i Općine Matulji obilježio se početak petog godišnjeg doba. ...