Početna - IZDVOJENO - „Halal“ certifikat hotelu Mozart
mozart
web

„Halal“ certifikat hotelu Mozart

Hotel Mozart iz Opatije dobitnik je potvrde kvalitete koju mu je dodijelio Centar za certificiranje HALAL kvalitete, a u hotelu je tom prigodom održana svečanost.

Ovim certifikatom hotel Mozart se pridružio rijetkim hotelima u regiji koji imaju ovu potvrdu kvalitete. Sama riječ „halal“  – doslovno prevedena – znači dozvoljeno, a termin se može odnositi na proizvode i usluge koji zadovoljavaju jezične, vjerske, kulturološke i zdravstvene uvjete.

Na svečanosti je bio i gradonačelnik Ivo Dujmić koji je  čestitao vlasnicima i obitelji Shalabi, ali i svim djelatnicima hotela Mozart na ovom iznimnom priznanju uime Grada Opatije, te u svoje osobno ime, a naveo je kako ga je ova vijest o dobijanju Halal certifikata posebno razveselila, jer je riječ o prestižnom priznanju koje svjedoči o kvaliteti.

To je do sada nedostajalo u hotelskoj ponudi grada, i definitivno je riječ o još jednom hvalevrijednom adutu u ukupnoj turističkoj ponudi Opatije – komentirao je gradonačelnik Dujmić.

U priopćenju Hotela Mozart ističe se da je politika hotela Mozart u Opatiji pratiti trendove na tržištu turizma i ugostiteljstva i prilagodba kvalitete gostima halal tržišta.

Fokus je na intenzivnijoj suradnji sa zemljama u kojima se prakticiraju halal običaji zbog boljeg razumijevanja njihovih potreba, očekivanja i kulture, a s ciljem povećanja broja posjetitelja iz spomenutih zemalja, kako u  hotelu tako i  u cijeloj destinaciji.

-Prepoznali smo halal turizam kao perspektivu  za rast i razvoj našeg hotela  i destinacije. Želimo pružiti mogućnosti turistima koji prakticiraju svoju vjeru da boravak u Hrvatskoj provedu u skladu s tim principima – navodi se na kraju priopćenja Hotela Mozart. Dodjelu certifikata uveličao je i teniski as Marin Čilić, koji je bio poseban gost današnjeg zbivanja u hotelu Mozart, gdje su bili još i direktorice TZ PGŽ i TZG Opatije Irena Peršić Živadinov, te Suzi Petričić i drugi.

 

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Boćarski klub Opatija slavi 50. rođendan!

Obljetnicu obilježavaju uz 50. izdanje Međunarodnog turnira „Opatija“ 2021. na kojem sudjeluje 15 ekipa iz Italije, Crne Gore, Slovenije i ...