Početna - IZDVOJENO - Halid Bešlić ovu subotu u Gervaisu
halid

Halid Bešlić ovu subotu u Gervaisu

Jedan od najpopularnijih bosansko-hercegovačkih pjevača svih vremena, Halid Bešlić, u subotu 20.05. nastavit će niz vrhunskih koncerata i tuluma koji se održavaju u najvećem klubu na Kvarneru u sklopu KTC-a Gervais u Opatiji!

Opatijski ugostitelji žele zadovoljiti sve glazbene ukuse pa su se nakon dva rock koncerta i jedne lude disco noći odlučili za dovođenje popularnog Halida!

Autora brojnih hitova koji je u protekla gotovo četiri desetljeća u veliki broj navrata u potpunosti osvajao regionalne top ljestvice te punio gotovo sve najveće hrvatske dvorane, uključujući Arenu Zagreb, ne treba dodatno predstavljati, a nema ni sumnje kako će prirediti pravi glazbeni spektakl svojim brojnim fanovima u Opatiji.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 80 kuna. Prodajna mjesta: Tisak Media centar Opatija, Tisak Media centar Korzo 26 – Rijeka, Croatia Records Rijeka, Autotrans Rijeka, New Sound Matulji te sva ostala prodajna mjesta u sustavu ulaznice.hr i online. Vrata kluba otvaraju se u subotu u 22:00h, a početak koncerta je u 23:30h.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na području Opatije kršili mjere samoizolacije

U proteklih tjedan dana na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske utvrđeno je ukupno 36 kršenja važećih mjera samoizolacije kod hrvatskih ...